Contact →

Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V.

Locatie: Mathenesserdijk / van Duylstraat
Kaveloppervlakte: 2580m2
Parkeergarage plekken: 72 stuks

Wie op zoek is naar een nieuwe betaalbare woning is van harte welkom in Van Dorp. Van Dorp is een nieuwbouwproject met een veelzijdige aanbodaan woningtypen in de karaktervolle Rotterdamse wijk Bospolder-Tussendijken. Wordt het een tweelaagse stadwoning met terras of gaat u toch voor dat ruime appartement met drie slaapkamers? De keuze is aan u. Er zijn acht verschilldende woningtypes. Elke woning beschikt over een balkon of terras. Optioneel kunt u kiezen voor een privé-parkeerplaats in de afgesloten stallinggarage.

Zo divers als de bevolking is, zo divers is de woonomgeving. Je vindt hier niet alleen gezellige winkelstraten vol bijzondere winkels zoals de grotere supermarktketens, kledingboetieken, bakkerijen, slagerijen, Mc Donalds, KFC, Pizzaria restaurante, shoarma grillroom en visspeciaalzaken. Het barst er ook van cafés, clubs en kleine concertpodia.

Er zijn diverse recreatieve en culturele mogelijkheden, zoals het NAi en Boijmans van Beuningen, Van Nelle fabriek, Sparta stadion, Zwembad en fitnesscentrums, bibliotheek, kinderboerderij en natuurlijk diergaarde Blijdorp in de nabije omgeving. Daarnaast zijn er diverse kinderopvangen, lagere en middelbare scholen in de omgeving. Tegelijkertijd is het Oude Westen rijk aan rustige straten en pleintjes. Op de grote visserijplein is er wekelijks twee maal een markt. kortom teveel om op te noemen. U dient dit mee te maken en te ervaren.

Om de wijk nog aantrekkelijker te maken werkt Generaal Ontwikkelingsbedrijf samen met de gemeente Rotterdam en de bewoners aan een beter woon- en leefklimaat in het Oude Westen. Het Oude Westen is kortom een plek voor wereldse mensen, met goede voorzieningen en uitstekend openbaar vervoer. De wijk is voortdurend in ontwikkeling. Hier leven betrokken bewoners van verschillende culturele achtergronden in goede harmonie samen.